3 natuurlijke producten om uw immuniteit te boosten!

3 natuurlijke producten om uw immuniteit te boosten!

Beschermen tegen wintervirussen.

Heeft u al eens overwogen uzelf te beschermen tegen wintervirussen door uw immuniteit te versterken? Heeft u er altijd al van gedroomd om op natuurlijke wijze ziektekiemen af te weren? Deze drie natuurlijke componenten maken het mogelijk!

Vitamine C

Deze uitstekende antioxidant helpt de vorming van immuuncellen en versnelt hun mobiliteit. Vitamine C zal u helpen bij het bestrijden van vermoeidheid en winterse infecties (KNO, herpes, ...). Waar u het kan in terugvinden: in fruit (kiwi's, citrusvruchten, rode vruchten, ...) of in voedingssupplementen die rijk zijn aan vitamine C.

Echinacea

Het is DE plant waar men aan denkt als men een verkoudheid of griepverschijnselen wil bestrijden. Naast het beperken van hun levensduur, vermindert het ook hun intensiteit! Echinacea kan ook effectief zijn in het voorkomen van infecties van de bovenste luchtwegen (sinusitis, laryngitis, ...). Een niet onbelangrijke kleine bonus: het helpt bij het bestrijden van stress en angstgevoelens!

Waar u het kan in terugvinden: er zijn verschillende producten die aan ieders behoeften voldoen. Praat erover met uw apotheker.

Let op:

Neem Echinacea niet over een lange periode zonder pauze!

Propolis

Ontworpen door bijen om hun bijenkorf te beschermen tegen verschillende besmettelijke aanvallen (virussen, bacteriën, schimmels), stimuleert propolis de vorming van antilichamen en draagt het bij tot de opname van voedingsstoffen in het menselijk lichaam. Naast de desinfecterende werking heeft het ook krachtige pijnstillende en helende eigenschappen!

Waar u het kan in terugvinden: er zijn verschillende producten die aan ieders behoeften voldoen. Praat erover met uw apotheker.

Aarzel zeker niet om contact op te nemen met uw apotheker. Samen vindt u de oplossingen die het meest geschikt zijn voor uw behoeften zodat u zonder enig probleem de wintermaanden overleeft!